NİĞDE / ALTUNHİSAR - İmam Hatip Ortaokulu

İmam Hatip Ortaokulu

Yukarı Mahalle Vahab Okay Sk. No 6 ALTUNHİSAR NİĞDE
Vizyon
Milli ve ahlaki değerlere sahip, hayata çok yönlü bakabilen,hoşgörü sahibi, kendine güvenen, kendini geliştirme ihtiyacı duyan, geleceğe yönelik planlama yapabilen, etkili iletişime girebilen,sağduyu sahibi, teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlanabilen, yüksek moral değerlere sahip bireyler yetiştirebilmektedir.
Misyon
Güvenli ve huzuru bir ortamda, öğrenmeyi öğrenen, kendine güvenen, sorumluluklarının bilincinde, dini, milli ve ahlaki değerlere sahip, gerekli ve zamanında dayanışmaya girebilen, kendine ve başkalarına saygılı, hoşgörü sahibi başarılı bireyler yetiştirmektir.
Derslik :10<
Öğretim Şekli :TAM GÜN
KALORİFER
ADSL (1 Mbit)
İNGİLİZCE-ARAPÇA
Pansiyon Bilgileri
Pansiyon bulunmamaktadır. Diyanet kız ve erkek yurdunda kalma imkanı vardır.
Lojman
0 - Okulumuzda lojman bulunmamaktadır. İlçe merkezde toki binaları bulunmakta kiralık daire sıkıntısı bulunmamaktadır.
Ulaşım
Okulumuza ulaşım son derece kolaydır. Niğde veya Bor ilçesinde ikamet edenler kolayca gidiş-geliş yapabilirler. Öğretmen ve memur servisleri olduğu gibi sabah 7´den akşam 7´ye kadar saat başı servis bulunmaktadır.Niğde 45 dk Bor 15 dk sürmektedir.
Servis Bilgisi
Niğde İmamhatip Lisesi´nden saat 07:30 da servis kalkmaktadır. Bor ilçesinden 08:00 civaeında geçmektedir. Saat 15:00 de servisle dönüş yapılmaktadır. Ayrıca saat başı İlçe arabaları karşılıklı olarak hareket etmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Altunhisar ilçesinde pazar yerinde bulunmaktadır. İlçe merkezine son derece yakındır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Altunhisar İlçe Merkezinde olup, Niğde İline uzaklığı 36 kmdir. Bor´a uzaklığı 15 km dir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu