NİĞDE / ALTUNHİSAR - İmam Hatip Ortaokulu

İmam Hatip Ortaokulu

Yukarı Mahalle Vahab Okay Sk. No 6 ALTUNHİSAR NİĞDE
Vizyon
Milli ve ahlaki değerlere sahip, hayata çok yönlü bakabilen,hoşgörü sahibi, kendine güvenen, kendini geliştirme ihtiyacı duyan, geleceğe yönelik planlama yapabilen, etkili iletişime girebilen,sağduyu sahibi, teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlanabilen, yüksek moral değerlere sahip bireyler yetiştirebilmektedir.
Misyon
Güvenli ve huzuru bir ortamda, öğrenmeyi öğrenen, kendine güvenen, sorumluluklarının bilincinde, dini, milli ve ahlaki değerlere sahip, gerekli ve zamanında dayanışmaya girebilen, kendine ve başkalarına saygılı, hoşgörü sahibi başarılı bireyler yetiştirmektir.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :TAM GÜN
KALORİFER
Lojman
0 - Okulumuzda lojman bulunmamaktadır. İlçe merkezde toki binaları bulunmakta kiralık daire sıkıntısı bulunmamaktadır.
Ulaşım
Okulumuza ulaşım son derece kolaydır. Niğde veya Bor ilçesinde ikamet edenler kolayca gidiş-geliş yapabilirler. Öğretmen ve memur servisleri olduğu gibi sabah 7´den akşam 7´ye kadar saat başı servis bulunmaktadır.Niğde 45 dk Bor 15 dk sürmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Altunhisar ilçesinde pazar yerinde bulunmaktadır. İlçe merkezine son derece yakındır.